Drie trainingen voor op indoortrainer die niet saai zijn
Instruire

Drie trainingen voor op indoortrainer die niet saai zijn

Video: Best Smart Trainers 2020 | 10-Way Mega-Test (Septembrie 2020).

Anonim
Deze drie indoor trainingen zijn verre van saai

Tacx

Wil je liever niet buiten fietsen met de kou en sneeuw? Binnenfietsen este dan de oplossing în hoeft echt niet saai te zijn. Verhoog je snelheid, kracht en conditie a întâlnit deze drie în interior.

Gaat het ongeveer zo?

De kans este cel mai bun groot dat jouw tipische indoortraining er zo uit ziet: Je springt op je fiets, zet Netflix aan en probeert vervolgens zo lang mogelijk door de saaiheid van binnen trainen heen te trappen. Maar uren doorbrengen terwijl je het niet leuk vindt, kan tegen je gaan werken.

Indoortrainingen kunnen zwaarder zijn dan buiten fietsen (ook mentaal) dus hou het binnen kort, maar krachtig! Je bouwt daarmee je aerobe energiesysteem op în wordt sterker. Voorsprong op je maten die de fiets in winter iar laten staan ​​dus.

Traseul a cunoscut aplicațiile virtuale pentru aplicații Zwift este o opțiune în vigoare, maar dat vereist ween een dure smarttrainer. Heb je een wat eenvoudigere formator al wil je gewoon eens wat anders, doe dan eens één van deze drie trainingen. Maar zorg er eerst voor dat je goed voorbereid bent.

Ten eerste: wees realistisch als het gaat om je budget. Je kan wel kiezen voor die dure smarttrainer, maar als je niet veel te besteden hebt, kan je beter een ander model kiezen. Daarbij heb je nog de keuze tussen een magnetische de instructor fluid fluid. Die laatste voelt natuurlijker aan, maar este ook duurder dan de magnetische.

Kijk vervolgens naar de grootte van de trainer en de ruimte die hij inneemt (zowel uitgeklapt als ingeklapt), în combinatie met je huis - niet elke indoortrainer trecut makkelijk in de gangkast. De één este compacter dan de andere. Ook geluid speelt een rol - zeker als je huisgenoten of (eventueel klagende) buren hebt.

Zet alles klaar voor je training

  1. Apa: Zorg voor voldoende water, want je zult meer drinken dan buiten.
  2. Ventilator: Houd je lijf (en je achterband) gekoeld.
  3. Rubberen mat: Om het zweet op te vangen en te voorkomen dat de instructor gaat schuiven.
  4. Handdoek: Hang hem over je stuur en frame om te voorkomen dat er zweet op komt.
  5. Boek: Vaak zit er bij een trainer een voorwielsteun, maar als je die niet hebt kan je gewoon een dik boek gebruiken.
  6. Vermaak: Een TV, iPad, smartphone-ul je trainingsmaatje helpen tegen de saaiheid.

Om flinke progresie te boeken zou je onderstaande trainingen ongeveer twee keer pe săptămână moeten doen; wissel ze onderling wel een beetje af. Na drie weken probeer je ze eens wat zwaarder te maken door wat variaties aan te brengen. Zorg voor minimaal één dag van rugină, înfăptuire a een andere rustige sport tussendoor. Elke training este pregătit pentru încălzirea vanului 10 cu 15 minute și pentru răcirea vanului pentru 10 minute.

De trainingen hieronder zijn gemaakt voor een indoortrainer, maar kunnen ook prima uitgevoerd worden op bike spinning. Pas în dat geval de înțelegem aan waar nodig. Als het weer het toe laat, dan kun je deze trainingen ook met een gerust hart toevoegen aan je buitenrepertoir!

Deze training zorgt voor meer kracht en snelheid en helpt je daarbij om sneller te herstellen van zware inspanningen. Voor de hoge cadans intervallen gebruik je een lichte versnelling în een zo hoog mogelijke cadans, maar houd de inspanning op een schaal van 1 tot 10 zo rond de 5.

Totale tijd: 47 tot 59 minute
Încălzire Rustige: 10-15 minute
Hoge cadans interval: 1 minuut
Rustig rondtrappen: 2 minute
Herhaal 3 pofticioasă.
Rustig rondtrappen:
5 minute
95% intervale: 30 secunde
Rustig rondtrappen: 30 seconden
Herhaal 10-12 mai tânăr.
Răcire:
10 minute

Varianta Zwaardere: Voeg meer 95% intervale de vârf, tot maximal 20 herhalingen.

Pregătirea pentru amăgire este în vigoare pentru a vă pregăti. Simuleer het klimmen door je voorwiel te verhogen met een extra dik boek. Ga staan ​​tijdens de 15 secunde intervallen.

Totale tijd: 83 tot 88 minuten
Încălzire Rustige: 10-15 minute
Fiets zittend op 80%: 2 minute
Ga staan ​​en fiets op 100%: 15 seconden
Herhaal 4 pofticioasă.
Rustig rondtrappen:
10 minute
Herhaal het vorige blok inclusief 10 minute minuscule în jurul lui 2 keer.
Răcire:
10 minute

Varianta Zwaardere: De training hierboven bevat 3 x 9 minuten inspanning, inclusiv de versnellingen. Om de uitdaging te vergroten sonder dan eens 2 x 15 minute met 10 herstel minut, deer erna 3 x 12 minute met 6 herstel minut în tot slot 2 x 20 minute metrst herstel 10 minute.

Deze training simuleert een nunstrijd. De inspanning este hoog, variërend van iets onder omslagpunt to ruim erboven.

Totale tijd: 72 tot 87 minute
Încălzire Rustige: 10-15 minute
Fiets op 80%: 4 minute
Fiets op 90%: 3 minuten
Fiets op 100%:
1 minut
Rustig rondtrappen: 5 minute
Fiets op 100%: 1 minut
Fiets op 90%: 3 minuten
Fiets op 80%: 4 minute
Rustig rondtrappen: 10 minute
Herhaal het complet blok hierboven (cu excepția încălzirii) nog één keer.
Răcire:
10 minute

Varianta Zwaardere: Voeg 30 seconden toe aan elke stap op de scară (80%, 90%. 100%). De antrenament erna voeg je 1 minuut toe.